woensdag 30 november 2016

Fun

Layout gemaakt met papier wat ik een keer bij het Kruidvat heb gekocht. Vond het zulk grappig papier maar had nog niet een bijpassende foto tot afgelopen augustus. Foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Schotland.

Photobucket

woensdag 23 november 2016

Snowflower jewelry

Voor de aankomende Midwinterfair bezig om mijn snowqueen kostuum te maken.Ik heb hiervoor een sieradenset gemaakt die ik hierbij ga dragen. Deze is gemaakt van polymeerklei (ovenhardende klei) en is geïnspireerd op het werk van Christi Friesen. Ik heb een ketting met bijpassende oorbellen gemaakt. Ik heb verder nog wat losse bloemen erbij gemaakt maar die zitten op mijn kroon en staf en die hou ik nog even geheim. Gebruik trouwens wel weer de trouwjurk als basis die ik ook met Halloween aanhad.






Photobucket

donderdag 17 november 2016

Totally awesome

Na alle kostuums die ik heb gemaakt, hersteld, verbeterd en veranderd had ik eindelijk eens tijd om weer te scrappen. Deze layout is er gisteren uit komen rollen. Papier is van een lijn van vorig jaar van Kaiserkraft, gekocht met de intentie om er wat mee te doen maar dat gebeurde maar niet. Nu had ik deze leuke foto van Michael gemaakt tijdens onze vakantie in Schotland. Meteen dacht ik toen weer aan dat papier, paste er perfect bij. Hoop dat jullie hem ook leuk vinden :)

Photobucket

dinsdag 1 november 2016

Halloween en Fantasy Forest

Even wat fotootjes van wat ik met Halloween heb gedragen en tijdens Fantasy Forest.
Halloween hebben wij dit jaar doorgebracht op de Keukenhof in Lisse. We gingen altijd naar Amsterdam naar de parade maar die was helaas afgelast voor dit jaar. Lisse was dus een leuk alternatief.
Ik heb via Marktplaats een oude trouwjurk voor 30 euro op de kop weten te tikken (ja echt! was maar 30 euro) en hij is prachtig bewerkt met kralen en pailetten, met een lange sleep en van een hele dikke stof gemaakt. Heb er wat herstelwerk aan gehad omdat er kralen afvielen maar dat mocht de pret niet drukken. Heb de sleep omhoog gewerkt zodat het een soort bustle werd. Pruik bij de feestwinkel vandaan en tiara, ketting en sluier via Ali-express. Klaar was de Victorian ghost bride. Bontje voor de avond heb ik bij een webwinkel vandaan voor bruidsspullen. Op de laatste foto sta ik met mijn superknappe echtgenoot :)



Afgelopen 12 november op Fantasy Forest geweest. Een heel leuk kleinschalig evenement in de bossen van Hattem. Was wel koud maar gelukkig wel droog. Hiervoor heb ik wat kostuum dingen door elkaar heen gehusseld, andere pruik, accessoires en corset erbij en voìla een "nieuwe" outfit.


Photobucket

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails